Mazda6SedanHero.jpg

Mazda 6 Sedan

Vanaf €33.590

Opwinding en verfijning verenigd

De Mazda6 Sedan verenigt het ambacht van onze Japanse meesters met vooruitstrevende technologie. Hij is een toonbeeld van verfijning en weloverwogen elegantie en zal tijdens iedere zakenreis dan ook een stijlvolle indruk nalaten. Bovendien maakt het luxueuze, comfortabele interieur en ook het opwindend rijplezier zelfs van de langste rit een plezierreis.

  • Kodo-design
    Kodo-design

Welk uitzicht kiest u?

Bij Mazda weten we dat het interieur net zo belangrijk is als het exterieur. Daarom is voor de Mazda6 enkel het beste goed genoeg. Neem alvast plaats in het ruime interieur en kies uit leder, suède, hout en aluminium. Met extra's als geventileerde zetels vooraan of een verwarmd stuurwiel tilt u de ervaring naar een nog hoger niveau. Welke uitvoering u ook kiest, aan boord van de Mazda6 voelt zelfs de langste rit aan als een verkwikkende tocht.

Kies uw avontuur

De Mazda6 Sedan is ontworpen voor de durvers die net een tikje verder willen gaan, de grenzen verleggen en alles uit het leven willen halen. Met zijn dynamische prestaties en wegligging is een rit met deze auto al net zo opwindend als de bestemming. Hij biedt bovendien voldoende ruimte voor uw reisgenoten en hun bagage.

Proefrit aanvragen bij Mazda Strombeek

U bent onder de indruk van de nieuwe Mazda 6?

Kom hem alvast bezichtigen in de showroom en laat je volledig verleiden tijdens een testrit

Ik wil een afspraak maken

Download de brochure

Bedankt voor uw interesse en veel plezier met de brochure.

Aarzel niet om ons te contacteren voor meer info of een proefrit.

Contacteer ons
We bewaren uw gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy disclaimer
Brochure mockup