CX30Hero.jpg

Mazda CX-30

Vanaf €27.790

Meer bewegingsvrijheid

Uw leven staat niet stil, en dus heeft u een auto nodig die de hele weg met u samen kan afleggen. Een auto met de prachtig golvende lijnen van een coupé en de stoerheid van een SUV. Compact vanbuiten om u vlot door de drukte van de stad te loodsen, maar ruim vanbinnen om u eraan te doen ontsnappen. Een auto met dynamische prestaties, opwindend rijplezier en ongeëvenaard comfort en veiligheid.

  • Indrukwekkend
    Indrukwekkend

Smart Cargo System

Mazda's nieuwe Smart Cargo System werd speciaal ontwikkeld om het leven van CX-30 eigenaars makkelijker te maken. Met zijn lage drempel, dubbele bodem, vlakke laadvloer en grenzeloze flexibiliteit maakt u optimaal gebruik van het beschikbaar laadvolume.

De schoonheid van ruimte

Dat is het concept achter het ontwerp van het ruime en lichte interieur. In Japan hebben we er een woord voor: “Yohaku”. Naast een perfect zicht op de buitenomgeving, is de auto ruim en comfortabel met veel bewegingsruimte voor vijf personen. Dit principe wordt doorgetrokken tot in de ruime, veelzijdige koffer.

Volledige connectiviteit

Met Mazda Connect krijgt u gemakkelijk toegang tot alle apps op uw iPhone, zonder te worden afgeleid. Bovendien is het systeem ook uitgerust met Apple Carplay™, USB Video en Playback, zodat u en uw passagiers onderweg kunnen genieten van uw favoriete entertainment tijdens de rit.

Een testrit uitvoeren?

U bent onder de indruk van de nieuwe Mazda CX-30?

Kom hem alvast bezichtigen in de showroom en laat je volledig verleiden tijdens een testrit.

Ik wil een afspraak maken

Download de brochure

Bedankt voor uw interesse en veel plezier met de brochure.

Aarzel niet om ons te contacteren voor meer info of een proefrit.

Contacteer ons
We bewaren uw gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy disclaimer
Brochure mockup