MX-30Hero.jpg

Mazda MX-30

Vanaf €35.240

Helemaal nieuw, helemaal elektrisch, helemaal Mazda

Ontdek de All-New Mazda MX-30, onze nieuwe volledig elektrische wagen, zowel eigentijds als stijlvol. Geavanceerde technologieën en een uitmuntend design bieden u de unieke rijbeleving waarvoor Mazda staat. Neem plaats in een ruim en prachtig vormgegeven interieur en start uw elektrische ervaring!

  • Adembenemend
    Adembenemend

Ontworpen voor elke dag

Met een rijbereik van 262 km in de stad en een gecombineerd bereik van 200 km (volgens de WLTP-testmethode), kiezen wij bij Mazda voor een batterij die ontworpen is voor elke dag. Met onze rightsizing-benadering die focust op de perfecte grootte en de juiste positionering van de batterij, staat het streven naar een gebalanceerde gewichtsverdeling om de soepele Mazda-rijervaring te garanderen voorop.

Mazda Connect

Mazda Connect geeft de bestuurder de absolute controle met geïntegreerde navigatie en Bluetooth. De All-New Mazda MX-30 is bovendien volledig compatibel met Apple Car Play®. Verder garandeert de MyMazda-app een hoogtechnologische ervaring met functies speciaal ontworpen voor deze elektrische auto – zoals de bediening van de automatische airconditioning wanneer de batterij nog oplaadt.

Design

De All-New Mazda MX-30 is een belichaming van schoonheid door eenvoud. Zijn basislijnen en minimalistische rondingen creëren een gevoel van beweging dat onmiskenbaar Mazda is. Dit in combinatie met de cilindervormige koplampen roept de unieke Mazda-identiteit in deze wagen op. Met onze revolutionaire freestyle-deuren blikt Mazda bij het kijken naar de toekomst trots terug op het verleden van de RX-8.

Een testrit uitvoeren?

U bent onder de indruk van de nieuwe Mazda MX-30?

Kom hem alvast bezichtigen in de showroom en laat je volledig verleiden tijdens een testrit.

Ik wil een afspraak maken

Download de brochure

Bedankt voor uw interesse en veel plezier met de brochure.

Aarzel niet om ons te contacteren voor meer info of een proefrit.

Contacteer ons
We bewaren uw gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy disclaimer
Brochure mockup