MX-5Hero.jpg

Mazda MX-5 RF

Vanaf €33.990

Klaar voor het avontuur?

De Mazda MX-5 is een legendarische roadster die een unieke band vormt met zijn bestuurder. De Mazda MX-5 2020 RF is onze beste versie tot nu toe, waarbij we alle details die het verschil maken opnieuw hebben bekeken. De Mazda MX-5 belichaamt met zijn atletische en opwindende design onze Jinba Ittai-filosofie zoals nooit tevoren. Hij rijdt alsof hij een deel van uzelf is - beleef elke rit als een nieuw avontuur.

  • Puur rijplezier
    Puur rijplezier
  • Polymetal Grey
    Polymetal Grey

Zet zijn strakke lijnen in de verf

De keuze voor de Mazda MX-5 is gemakkelijk: zijn sportieve Kodo-design, lichte gewicht en speelse aandrijving zijn ongeëvenaard. Uw favoriete kleur kiezen is minder vanzelfsprekend. Configureer hem nu zelf en ontdek de uitvoering die bij u past!

Geperforeerde lederen zetels

Zowel de roadster als de RF hebben geperforeerde lederen zetels voor een nog sportievere look en feel. De perforaties zorgen ook voor een functioneel voordeel in de vorm van een verbeterde geluidsabsorptie. Het gevoel van echt leder en de duidelijk merkbare geluidsdemping doen u ten volle genieten van de karakteristieke, levendige rijervaring van de Mazda MX-5 2020.

Een testrit uitvoeren?

U bent onder de indruk van de nieuwe Mazda MX-5?

Kom hem alvast bezichtigen in de showroom en laat je volledig verleiden tijdens een testrit.

Ik wil een afspraak maken

Download de brochure

Bedankt voor uw interesse en veel plezier met de brochure.

Aarzel niet om ons te contacteren voor meer info of een proefrit.

Contacteer ons
We bewaren uw gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy disclaimer
Brochure mockup