CX-5Hero.jpg

Mazda CX-5

Vanaf €31.090

Comfort en veiligheid voor het hele gezin

Ontworpen met de grootste zorg, verrast de Mazda CX-5 niet enkel met zijn design, maar ook met dynamische rijprestaties. Bovendien beschikt hij nu ook over geconnecteerde diensten, waardoor u ook voor en na elke rit verbonden blijft met uw Mazda CX-5.

  • Buitengewoon
    Buitengewoon

Bespaar brandstof

Het is niet altijd nodig alle cilinders te gebruiken. Daarom maakt de technologie van Mazda het mogelijk over te schakelen van 4 naar 2 cilinders. Dit resulteert in een lager verbruik en minder uitstoot. 

Tijdloos Design

Het internationaal bekroonde Kodo: Soul of Motion-design wekt een gevoel van levendigheid en straalt dynamiek uit, zelfs in stilstand. Gehuld in de speciaal ontworpen lakkleuren, zoals Soul Red Crystal, krijgt het koetswerk een ongeziene diepte. 

Zodra u de Mazda CX-5 ziet wilt u maar één ding: plaatsnemen aan het stuur en het luxueuze mensgerichte interieur ontdekken. 

Veelzijdige ruimte

Met zijn ruim en veelzijdig interieur, legt de Mazda CX-5 niets in de weg van uw favoriete bezigheden. Of u nu vandaag kiest voor een spannende bergrit of een daguitstap in een drukke stad, u komt aan in luxe. En met de elektrisch bedienbare kofferklep en flexibel neerklapbare achterbank, wordt zelfs inladen kinderspel. Iedereen klaar? Navigatie instellen, gordels aan en gaan! 

Een testrit uitvoeren?

U bent onder de indruk van de nieuwe Mazda CX-5?

Kom hem alvast bezichtigen in de showroom en laat je volledig verleiden tijdens een testrit.

Ik wil een afspraak maken

Download de brochure

Bedankt voor uw interesse en veel plezier met de brochure.

Aarzel niet om ons te contacteren voor meer info of een proefrit.

Contacteer ons
We bewaren uw gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy disclaimer
Brochure mockup